Harrastevoimistelu

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Suomen Voimisteluliitto tekee laajasti yhteistyötä eri liikunta- ja kasvatusjärjestöjen sekä eri yhteisöjen ja oppilaitosten kanssa. Kaikki liiton tarjoama kokemus ja tietotaito on myös BraVon käytettävissä.  Ohjaajamme kouluttautuvat ja kehittyvät aktiivisesti liiton ohjauksessa. Harjoittelu seurassamme on siten turvallista ja tehokasta.

Perhevoimistelu​

Perhevoimistelu on helppo tapa tutustua voimisteluun niin lapselle kuin aikuisellekin. Leikin ja yhdessä tekemisen kautta opitaan tekemään hienoja temppuja ja lapset saavat kokea todellista onnistumisen riemua.

Voimistelukoulu​

Voimistelukoulussa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja, kuten käsilläseisontaa, kärrynpyörää, kieppiä, puolijättiläistä ja urhonkaatoa. Voima, liikkuvuus, kehonhallinta ja tasapaino kehittyvät. Näistä samoista ominaisuuksista on hyötyä kaikissa muissakin liikuntalajeissa.

Akrobatiavoimistelu

Akrobatiavoimistelussa huikeat tasapaino- ja kehonhallinnantaidot yhdistyvät erilaisiin voimistelijoiden yhteistyössä suorittamiin asentoihin, nostoihin ja heittoihin. Akrobatiavoimistelu on kilpailulaji, jossa seuramme voimistelijat ovat mukana kansallisen tason kilpailutoiminnassa.

Telinevoimistelu

Telinevoimistelija on kylmäpäinen ja uskaltaa haastaa itsensä. Telineillä suoritetaan liikkeitä, jotka vaikuttavat välillä uhmaavan fysiikan lakeja. Kilpailusuoritus vaatii telinevoimistelijalta paitsi taitoa ja uskallusta, myös voimaa, nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Laji jakautuu miesten ja naisen telinevoimisteluun, joissa molemmissa on seuramme voimistelijoilla mahdollista kilpailla kansallisella tasolla.