Suomen Voimisteluliitto tekee laajasti yhteistyötä eri liikunta- ja kasvatusjärjestöjen sekä eri yhteisöjen ja -oppilaitosten kanssa. Kaikki liiton tarjoama kokemus ja -tietotaito on käytettävissämme, ja ohjaajamme kouluttautuvat- ja kehittyvät aktiivisesti liiton ohjauksessa. Harjoittelu seurassamme on siten turvallista ja tehokasta.

Perhevoimistelu

Perhevoimistelu on helppo tapa tutustua voimisteluun, niin lapselle, kuin aikuisellekin. Leikin- ja yhdessä tekemisen kautta opitaan tekemään hienoja temppuja, ja lapset saavat kokea todellista onnistumisen riemua.

Voimistelukoulu

Voimistelukoulussa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja, kuten käsilläseisonta, kärrynpyörä, kieppi, puolijättiläinen ja urhonkaato. Voima, liikkuvuus, kehonhallinta ja tasapaino kehittyvät. Näistä samoista ominaisuuksista on hyötyä kaikissa muissakin liikuntalajeissa.

Freegym

Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu - kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset on tässä lajissa unohdettu.

Akrobatiavoimistelu

Akrobatiavoimistelussa huikeat tasapaino- ja kehonhallinnantaidot yhdistyvät erilaisiin voimistelijoiden yhteistyössä suorittamiin asentoihin, nostoihin ja heittoihin. Akrobatiavoimistelu on kilpailulaji, jossa seuramme voimistelijat ovat mukana kansallisen tason kilpailutoiminnassa.

Telinevoimistelu

Telinevoimistelija on kylmäpäinen ja uskaltaa haastaa itsensä. Telineillä suoritetaan liikkeitä, jotka vaikuttavat välillä uhmaavan fysiikan lakeja. Kilpailusuoritus vaatii telinevoimistelijalta paitsi taitoa ja uskallusta, myös voimaa, nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa. Laji jakautuu miesten- ja naisen telinevoimisteluun, joissa molemmissa on seuramme voimistelijoilla mahdollista kilpailla kansallisella tasolla.

Close Menu
×
×

Cart