Yhteistyö- ja kumppanuusmallit

Helpottaaksemme mahdollisten tulevien kumppaneidemme päätöksentekoa olemme laatineet muutaman mallipaketin sopimisen pohjaksi. Lyhyesti, me voimme tarjota yrityksellenne a) positiivista näkyvyyttä b) terveellistä ja liikunnallista tietotaitoa. Seuramme kaipaa kumppaneilta ensisijaisesti taloudellista tukea, mutta tietenkin mikä tahansa muu, kuten toiminnallinen tuki, on myös tervetullutta.

Ota yhteyttä, niin sovitaan!

Kannattaja

200€/vuosi

Yrityksenne logo näkyy kotisivuillamme muiden kannattajien joukossa, ja lisäämme sen oman seurame järjestämien tapahtumien- ja näytösten käsiohjelmiin. Some-näkyvyyttä vähintään 4 kertaa vuodessa Facebookissa ja Instagramissa.

Kumppani

500€/vuosi

Yrityksenne logo kiinnittää huomiota kotisivuillamme muiden kumppanien joukossa, ja lisäämme sen oman seurame järjestämien tapahtumien- ja näytösten käsiohjelmiin. Some-näkyvyyttä vähintään 6 kertaa vuodessa Facebookissa ja Instagramissa.

Yhteistyökumppani

1000€/vuosi

Yrityksenne logo erottuu selvästi kotisivuillamme. Mainoksenne erottuu oman seuramme järjestämien tapahtumien- ja näytösten käsiohjelmissa, sekä lisäämme sen mahdolisuuksien mukaan seurojen yhteisten tapahtumien materiaaleihin. Some-näkyvyyttä vähintään 8 kertaa vuodessa Facebookissa ja Instagramissa. Näkyvyys voidaan erikseen suunnitella ja -sopia. Hintaan kuuluu myös seuramme järjestämä TYHY- tms. tapahtuma. Tämäkin on erikseen sovittavissa.

Pääyhteistyökumppani

2000+€/vuosi

Yrityksenne logo erottuu selvästi kotisivuillamme. Mainoksenne erottuu oman seuramme järjestämien tapahtumien- ja näytösten käsiohjelmissa, sekä lisäämme sen mahdolisuuksien mukaan seurojen yhteisten tapahtumien materiaaleihin. Some-näkyvyyttä vähintään 10 kertaa vuodessa Facebookissa ja Instagramissa. Näkyvyys suunnitellaan ja sovitaan kanssanne. Hintaan kuuluu seuramme järjestämä TYHY-tapahtuma. Mahdollista on myös järjestää yhteistyötapahtumia- ja kampanjoita sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia jäi askarruttamaan tai jos kenties jo löysit mieleisesi yhteistyömallin. Palaamme asiaan ja sovimme yksityiskohdista.