Ilmoittautuminen

Syyskauden 2024 ilmoittautuminen
avautuu 1.7.

Kesän tapahtumiin ilmoittautuminen on auki suomisport.fi
Lisätietoja Sailalta

Saila Parviainen
puh: 050-542 6462
saila.parviainen@brahenvoimistelijat.fi

 

Ryhmiin ilmoittaudutaan Suomisport-sivuston kautta. Alla ovat ryhmäkohtaiset ilmoittautumislinkit.

Ilmoittautuminen vaatii jäseneksi rekisteröitymisen Suomisport-sivustolla. Jokainen voimistelija tulee rekisteröidä jäsentietojärjestelmään eli vanhempien täytyy lisätä omat lapsensa järjestelmään, jotta ryhmiin ilmoittautuminen onnistuu oikein. 
Kilpailulisenssien hankinta sekä esimerkiksi leireille ja koulutuksiin ilmoittautuminen tehdään aiemmin käytössä olleessa voimistelun jäsenrekisterissä, Hoikassa. Valitse ryhmä alla olevasta listasta ja seuraa järjestelmän antamia ohjeita.

Seuran jäsenmaksu 20€ / vuosi

Sirkus on esittävän taiteen ja viihteen muoto, joka voi yhdistellä useita eri sirkuslajeja. Perinteisessä muodossaan sirkusesitys koostuu akrobaattinumeroista ja jongleerausesityksistä.

Bravo Sirkus -kerho on tarkoitettu 9-12 vuotiaille temppuilusta ja jongleerauksesta kiinnostuneille lapsille. Sirkuskerhossa harjoitellaan akrobatiaa, käsilläseisontaa ja jongleerausta.

Tirehtöörinä toimii Henri Leskinen ja kerho kokoontuu kevään aikana 12 kertaa Saimaaportin yhtenäiskoulun voimistelusalissa.
Hinta 98€ / kevätkausi (koko kausi kerralla) tai maksu kahdessa erässä 2 x 52€.

Harrasteryhmät Saimaa Stadiumilla:

Voimistelua yhdessä lapsen kanssa. (2,5-7 v) Perhevoimistelu sisältää liikuntaleikkejä, temppuratoja sekä aikuinen-lapsi akrobatiaa, joissa motoriset taidot kehittyvät monipuolisesti. Voimistelu kehittää hyvin myös aikuisen kehonhallintaa. Ryhmä kokoontuu 15 kertaa kauden aikana. Hinta 130 € tai 2 x 66 €.

Voimistelukoulussa lapset tutustuvat leikinomaisesti voimistelun perusteisiin permannolla ja telineillä. Syyskaudella on 15 harjoituskertaa. Kausimaksu 98 € tai kahdessa erässä 2 x 52 €.

Vanamot ryhmässä harjoitellaan telinevoimistelun perusliikkeitä monipuolisesti eri telineillä sekä permannolla. Ryhmä kokoontuu torstaisin Saimaa Stadiumilla klo 16.45-18.00. Syyskauden kausimaksut: 1 krt/vko 138 €, tai kahdessa erässä 2 x 70 €.

Telinevoimistelun harrasteryhmä yli 9-vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoitukset pidetään tiistaisin Saimaa Stadiumilla klo 16.45-18.00. Ohjaajana Marjukka Himanen. Hinta 138 €.

Akrobatiavoimistelun harrasteryhmä, johon kaikki yli 8 vuotiaat akrobatiasta kiinnostuneet tytöt ja pojat ovat tervetulleita. Akrobatiavoimistelussa harjoitellaan yksilötaitoja, sekä ryhmäelementtejä pareissa, trioissa ja nelikoissa. Ulpukat-ryhmä kokoontuu Saimaa Stadiumilla 15 kertaa syksyllä 2023. Kausimaksu 138 € tai 2 x 70 €.

Tumbling-tunnilla harjoitellaan hyppyjä, voltteja ja voimaa kehittäviä liikkeitä parkour-tyyppisesti erilaisilla telineillä ja trampoliineilla. Ikäsuositus yli 8 v Ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 17.00-18.00 Saimaa Stadiumilla syyskausi 135 €, tai kahdessa erässä 2 x 69 €

Aikuisten telinevoimistelun harrasteryhmä, johon ei vaadita aikaisempaa kokemusta telinevoimistelusta. Ryhmässä harjoitellaan kehonhallintaa ja lajivoimaa, sekä opetellaan helppoja perusliikkeitä, kuten kieppejä ja heiluntaa nojapuilla, päällä- ja käsilläseisontaa permannolla, tasapainoilua puomilla, sekä trampoliinihyppyjä. Ryhmä kokoontuu Saimaa Stadiumilla torstaisin klo 19.15.-20.30. Hinta 130 €.

Ilmoittautuminen linkin kautta Ristiinan harrasteryhmiin:

5-7 vuotiaiden voimistelukoulu Ristiinan koulukeskuksella sunnuntaisin klo 10.00-10.50. Voimistelukoulussa tutustutaan voimisteluun leikkien ja telineratoja hyödyntäen. Ryhmä kokoontuu 15 kertaa kauden aikana. Hinta 89 € tai 2 x 46 €.

Akrobatia- ja telinevoimistelun harrasteryhmä, jossa harjoitellaan yksilötaitoja permannolla ja telineillä, sekä ryhmäakrobatiaa. Harjoitukset pidetään Ristiinan koulukeskuksen pikkusalissa sunnuntaisin klo 11.00-12.15. Kausimaksu 98 € tai 2 x 52 €.

Ohjeet Brahen voimistelijoiden ryhmiin ilmoittautumiseen