Jäsentiedote, huhtikuu 2019

Aurinkoinen kevättervehdys!

Huhtikuun jäsentiedotteessa kerromme seurassa meneillään olevista asioista, kilpailukauden käynnistymisestä sekä tulevista tapahtumista! Kevään ja kesän aikana seuraamme myös akrobatiavoimistelun juniorimaajoukkueen edustajien, Nean ja Sannin, sekä Sailan matkaa kohti Turin Acro Cup -kilpailuja heinäkuussa Torinossa.

Seura kehittyy

Uuden hallituksen johdolla osallistumme 2019 Olympiakomitean Tähtiseura-laatuohjelmaan ja kehittämme hankkeen myötä toiminnan kaikkia osa-alueita aktiivisesti. Laatuohjelman myötä tehostuu mm. valmennus ja koulutus, tiedottaminen, seuran toimintaohjeet, käytännöt ja työkalut, kuten nettisivusto. Voimistelijat- ja vanhemmat tulevat toivottavasti havaitsemaan seuran kehittämisen positiivisena asiakaskokemuksena.

Seuran taloutta tuetaan pääasiassa hakemalla uusia kumppanuuksia ja -kannattajia. Harjoittelumaksuihin ei ole luvassa korotuksia. Yhteistyösopimusmallit ovat parhaillaan työn alla. Jos sinulla on tiedossa potentiaalinen sponsori seurallemme, voit vapaasti ehdottaa sitä meille.

Nuppujen temppukoulu sai jatkoa

Nuppujen temppukoulutunneilta ei vauhtia ja mielikuvitusta puutu, kun 5-6 vuotiaat lapset tutustuvat akrobaattisiin temppuihin permannolla ja telineissä. Nuppujen suosittu temppukoulu sai jatkoryhmän 25.3-29.4.2019 klo.18.15-19.00. Tervetuloa mukaan temppuilemaan! Ilmoittaudu jatkokaudelle jäsenrekisterissä!

Kesäjaksolle ilmoittautuminen on auki jäsenrekisterissä

Kesäharjoittelujaksolle voivat ilmoittautua kaikki akro- ja telinevoimistelijat, jotka haluavat osallistua Espoon Voimistelupäiville 8-8.6.2019 Jaksolla harjoitellaan teline- ja akrobatiavoimistelun kilpaohjelmia 2 kertaa viikossa. Osa harjoituksista pidetään Ristiinan koulukeskuksella, mutta pääosin Saimaa Stadiumilla. Ryhmään osallistuvilla tulee olla lajin harrastelisenssi voimassa.

Kevätnäytökseen valmistautuminen on käynnissä

Kaikki voimistelijamme pääsevät toukokuun alussa esittelemään taitojaan, kun kokoonumme 5.5. Saimaa Stadiumille yhteiseen kevätnäytökseen. Talkooporukaan ilmoittautuminen on käynnissä: sari.hostila@brahenvoimistelijat.fi tai anne.heino@brahenvoimistelijat.fi. Kenraaliharjoitus 2.5. klo 18.00.

Näytös on kaikille avoin, ja pääsymaksu ovelta 5€. Alle 12v ilmaiseksi. Kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita. Laittakaahan sana kiertämään, jotta saadaan katsomo täyteen!

Turvallisuus Saimaa Stadiumilla

Stadiumilla alkaa aika-ajoin olla ruuhkaa, joten yhteisiä turvallisuusohjeita on edelleen tarkennettu. Tällä kertaa haluamme muistuttaa seuraavista:

  • Kengät- ja ulkovaatteet pukuhuoneisiin, ei käytäville.
  • Odota ryhmäsi kanssa käytävän puolella, lasiovien takana. Valmentaja tulee noutamaan ryhmän.
  • Pysy omalla, valmentajan osoittamalla alueella, ja poistu vain kun valmentaja antaa siihen luvan.

Tulevat kilpailut ja tapahtumat

13.4.2019 Espoon Telinetaitureiden järjestämät akrobatiavoimistelun luokkakilpailut + Stara ja akropuu kilpailut. Osoite: Vitikka 4, 02630 Espoo. Pääsyliput: Aikuinen 5 euroa, lapsi 2 euroa.

24.4.2019 Yhdistyksen kevätkokous klo.18-20, Mikkeli Saimaa Stadium. Tervetuloa!

28.4.2019 klo 10-15, Mikkeli Saimaa Stadium. Mikkelin Naisvoimistelijoiden järjestämä alueellinen Akro + Telinevoimistelu- Stara tapahtuma. Bravosta osallistuu telinevoimistelijoita ja akrobatiavoimistelusta yksi iso ryhmä (Dinosauria). Osallistulijoilta vaaditaan staralisenssi tai jonkun voimistelulajin harraste tai kilpailulisenssi. Tervetuloa katsomaan kilpailuja. Pääsyliput ovelta hintaan 5e, alle 12-vuotiaat maksutta.

27.-28.4.2019 Lappeenrannan Voimistelijat järjestää NTV kilpalinjan B-F ja MTV 1.-2.lk kilpailut sekä Staran. Paikka: Kahilanniemen telinevoimistelusali, Kahilanniementie 6, 53130 Lappeenranta.

5.5.2019 BraVon Upea kevätnäytös Saimaa Stadiumilla. Laitathan päivämäärän jo muistiin! Kaikki ryhmät esiintyvät!  Kenraaliharjoitus 2.5. klo 18.00.

Toivotamme kaikille tsemppiä ja liikunnan iloa harjoitteluun sekä onnistuneita suorituksia kilpailuihin- ja kevätnäytökseen!


Jäsentiedotteet sekä muuta hyödyllistä materiaalia  (mm. matkustusohjesääntö ja seura-asuasiat) löytyvät seuran kotisivuilta www.brahenvoimistelijat.fi Ilmoittautumiset, lisenssit ja rekisteröityminen onnistuu kotisivuilta Ilmoittautuminen valikon alta.

Olemme näkyvillä myös sosiaalisen median kanavilla, Facebookissa, Instagramissa sekä YouTubessa.

https://www.facebook.com/Brahenvoimistelijat/
https://www.instagram.com/Brahenvoimistelijat
https://www.youtube.com/channel/UC1LK0iW3b4gwoULsqpVdRww

Close Menu
×
×

Cart

%d bloggaajaa tykkää tästä: