Jäsentiedote, helmikuu 2019

BraVon kevätkausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, ja uusiakin voimisteluryhmiä on käynnistynyt tammikuussa Saimaa Stadiumilla. Hienoa, että harrastatte BraVo:ssa ja olette samalla kehittämässä uutta mikkeliläistä voimistelukulttuuria kanssamme! Seuraavassa tiedotusasioita kaikille:

Ryhmäkuvat ja seuratuotteet

Kuvaamme kaikki ryhmät, ja aloitamme kuvaukset viikolla 7 harjoitusten yhteydessä. Mikäli ette halua itseänne tai lastanne kuvattavan, ilmoitattehan siitä ohjaajalle hyvissä ajoin ennen ko. ryhmän kuvausta. Voit myös laittaa sähköpostin: valmennus@brahenvoimistelijat.fi.

Jos teillä jo on BraVon sinisiä T-paitoja (tai muu sininen paita), ottakaa ne mukaan harjoituksiin kuvausta varten. Koitamme myös järjestää paikalle lainapaitoja. T-paitoja ja muita seura-asuja voi tietenkin myös ostaa. Laita kysely sähköpostitse: toimisto@brahenvoimistelijat.fi. Tuotevalikoima / tilauslomake tulee myöhemmin näkyville myös kotisivuille.

Treenataan turvallisesti

Nyt kun Saimaa Stadiumin hallissa alkaa olla muitakin urheilijoita yhtäaikaisesti treenaamassa, niin muistattehan, että harjoitusryhmiin osallistuvat lapset odottavat katsomossa tai aulassa oman vuoron alkua, kunnes ohjaaja vinkkaa heidät sisään. Näin vältymme ylimääräiseltä liikuskelulta juoksuradoilla, ja ennalta ehkäisemme tapaturmia. Pikajuoksijat saattavat olla ottamassa spurtteja pääsuoralla samaan aikaan, kun lapsesi ryhmä alkaa, joten valppaana pitää olla!

Myös voimistelualueella on normaalisti 3-4 ryhmää harjoittelemassa yhtä aikaa, eikä alueita ole yleensä rajattu verhoilla. Koitetaan siis pysyä omalla alueella, ja kuunnella ohjaajaa, ettei tule turhia törmäyksiä. Myöskään telineille- tai volttiradalle ei lähdetä omin päin. Kunnioitetaan toisten voimistelijoiden- ja ryhmien harjoituksia, ja annetaan kaikille oma keskittymisrauha.

Muuta harjoituksissa huomioitavaa:

  • ajoissa paikalla
  • juomapullo mukana
  • pitkät hiukset kiinni
  • korut- ja kellot jätetään kotiin

Huomioithan, että useimman henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen ehdoissa on edustamamme lajit suljettu vakuutuksen ulkopuolelle! Seuran jäsenyyteen sisältyy jumppaturva-vakuutus, joka korvaa harjoituksissa-, kilpailuissa- ja esityksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakuutus on voimassa vain, kun jäsenmaksu on maksettu!

Keväällä tapahtuu

Tässä muutamia päivämääriä tiedoksi teille, jotka haluatte esiintyä tai osallistua leiri- ja kilpailutapahtumiin tänä keväänä. Näihin voivat osallistua ihan kaikki halukkaat, valitsemastanne voimistelulajista riippumatta.

2.3.2019 Akrobatiavoimistelun Alueleiri Klo 11.00-17.00 Saimaa Stadiumilla

Leiri on tarkoitettu aloittelijoille ja vähän lajia harrastaneille, yli 7- vuotiaille tytöille ja -pojille. Hinta 70 €, sisältää valmennuksen ja lounaan.

28.4.2019 Voimistelun Stara-tapahtuma Saimaa Stadiumilla

Kaikille avoin tapahtuma, jossa saa esittää haluamiaan ohjelmia tai temppuja. Osallistujilta vaaditaan staralisenssi tai jonkun voimistelulajin harraste- tai kilpalisenssi. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

5.5.2019 BraVo kevätnäytös Saimaa Stadiumilla klo 18.00 alkaen

Tässä esiintyvät kaikki ryhmät ja esityksen kenraaliharjoitus pidetään torstaina 2.5. klo 18.00.

8.-9.6.2019 Voimistelupäivät, Espoo

Kaikki teline- ja akrobatiaryhmät voivat osallistua Voimistelupäivillä itselleen sopivaan lajiin ja -luokkaan. Ohjaajat antavat lisätietoja tästä myöhemmin keväällä, ja harjoittelukausi jatkuu kaikilla Voimistelupäiville osallistuvilla voimistelijoilla 7.6. saakka!

Kesällä järjestämme taas perinteisen voimistelun harrasteleirin Ristiinassa. Tästä tulossa lisää infoa myöhemmin!

Henkilökuntaedut hyötykäyttöön

Aikuisille muistutuksena, että voit hyödyntää meillä oman työpaikkasi tarjoaman liikuntaedun. Aikuisille on tällä hetkellä tarjolla telinevoimistelua Mikkelissä, sekä kuntonyrkkeilyä Ristiinassa. Käytössämme on tähän mennessä ePassi, Smartum, EazyBreak. Tulossa myös Edenred Virikeseteli. Jos sinulla on käytössäsi liikuntaetu joltakin toiselta palveluntarjoajalta, ota yhteyttä toimistolle, niin selvitämme asian.

Close Menu
×
×

Cart

%d bloggaajaa tykkää tästä: