Brahen voimistelijat, BraVo Ristiina Ry on vuonna 2004 perustettu voimistelun erikoisseura, joka harjoittelee pääasiassa Mikkelissä Saimaa Stadiumilla sekä Ristiinan yhtenäiskoululla.

Seuran päälajit ovat telinevoimistelu ja akrobatiavoimistelu. BraVo tarjoaa kaiken ikäisille ihmisille mahdollisuuden harrastaa voimistelua ja osallistua seuratoimintaan. Perheliikunnassa voi aloittaa 2–3-vuotiaana eikä yläikärajaa ole!

Harjoittelupaikat

Viikottaiset harjoitukset järjestetään aina seuraavissa osoitteissa. Saimaa Stadiumilla on käytössä lajien kilpailutoimintaan soveltuvat puitteet.

Aikataulut

Seuran harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja koulutukset ovat aina ajan tasalla tämän sivuston etusivulla. Jos huomaat kalenterissa virheen tai et ole aivan varma, voit lähettää sähköpostin toimistolle tai soittaa valmentajalle.

Seuratuotteet

Seuran voimisteluasuja ja muita seuratuotteita on tilattavissa toimistolta sähköpostilla. Käytettyjä seura-asuja voi kierrättää ja kysellä BraVon Facebookissa.

Seuran yhteystiedot

Seuran viralliset yhteystiedot yhteydenottoja ja laskutusta varten. Toimistolla ei ole päivystystä.

Brahen voimistelijat, Bravo Ristiina ry

Kaisa Pöyryntie 1, 52300 Ristiina
toimisto@brahenvoimistelijat.fi

Jumppaturva

Kaikilla BraVon jäsenmaksun maksaneilla voimistelijoilla on OP Vakuutuksen ja Voimisteluliiton jumppaturva-vakuutus, joka kattaa harjoitustilanteissa sattuneet vahingot. Kilpailevilla voimistelijoilla on oltava lisäksi Voimisteluliiton ohjeen mukainen lisenssi.

Ihmiset

Seuramme toiminta rakentuu aktiivisten ihmisten ympärille. Nuorilla on mahdollisuus edetä oman harrastuksen myötä ohjaamaan ensin aloittelevia voimistelijoita. Voimisteluliiton ja toisten seurojen kanssa yhteistyössä järjestettävät koulutukset antavat hyvät lähtökohdat edetä uralla vaikka kokopäiväiseksi valmentajaksi.

Lisätietoja päävalmentajalta:

saila.parviainen@brahenvoimistelijat.fi

Valmennus

Yhteydenotot:

saila.parviainen@brahenvoimistelijat.fi

Saila Parviainen – päävalmentaja; puh: 050 542 6462
Venla Kärkkäinen – harraste- ja kilpavoimistelu, akrobatiatuomari
Henna Herrala – harraste- ja kilpavoimistelu
Iines Kanerva – harrastevoimistelu
Anastasia Soupios – tanssi, koreografia

Heidi Kataja - harraste - ja  kilpavoimistelu
Marjukka Himanen – harraste- ja kilpavoimistelu

Olivia Heino – akrobatiatuomari

Hallitus

Yhteydenotot:

pasi.parviainen@brahenvoimistelijat.fi

Pasi Parviainen – puheenjohtaja; puh: 050 540 5411
Ville Suovalkama
Venla Kärkkäinen
Marjukka Himanen
Heidi Kataja

Raisa Kekkonen