Brahen voimistelijat, Bravo Ristiina ry on vuonna 2004 perustettu voimistelun erikoisseura, joka toimii sekä Ristiinassa että Mikkelin Saimaa Stadiumin upeissa puitteissa.

Seuran päälajit ovat telinevoimistelu ja akrobatiavoimistelu. Bravo tarjoaa kaiken ikäisille mahdollisuuden harrastaa voimistelua, ja ottaa osaa seuratoimintaan. Perheliikunnassa voi aloittaa 2,5 vuotiaana, eikä yläikärajaa ole! Tarjoamme voimistelua myös eri lajien urheilijoille oheisharjoitteluna. Esim. jalkapallo- ja jääkiekkojoukkueille on sovittavissa harjoitukset tarpeen mukaan.

BraVo on aktiivisesti mukana Etelä-Savon Urheiluakatemian toiminnassa, tarjoamalla akatemian nuorille lupauksille yleistaitovalmennusta, jossa kehitetään fyysisiä ja motorisia yleistaitoja monipuolisen harjoittelun avulla.

Harjoittelupaikat

Viikottaiset harjoitukset jäjestetään aina seuraavissa osoitteissa. Saimaa Stadiumilla on käytössä lajien kilpailutoimintaan soveltuvat puitteet.

Seuran yhteystiedot

Seuran viralliset yhteystiedot kommunikaatiota ja laskutusta varten. Toimistolla ei ole päivystystä.

Brahen voimistelijat, Bravo Ristiina ry
Mansikintie 30, 52300 Ristiina
toimisto@brahenvoimistelijat.fi

Jumppaturva

Kaikilla BraVon jäsenmaksun maksaneilla voimisteijloilla on Suomen voimisteluliiton jumppaturva-vakuutus, joka kattaa harjoitustilanteissa sattuneet vahingot. Kilpailevilla voimistelijoilla on oltava lisäksi voimisteluliiton ohjeen mukainen lisenssi.

Seuratuotteet

Seuran voimisteluasuja on tilattavissa keväisin yhteistilauksissa. Käytettyjä seura-asuja voi kierrättää ja kysellä BraVon Facebookissa.

Seuramme toiminta rakentuu aktiivisten ihmisten ympärille. Nuorilla on mahdollisuus edetä oman harrastuksen myötä ohjaamaan ensin aloittelevia voimistelijoita. Voimisteluliiton- ja toisten seurojen kanssa yhteistyössä järjestettävät koulutukset antavat hyvät lähtökohdat edetä uralla vaikka kokopäiväiseksi valmentajaksi.

Ohjaajat

(valmennus@brahenvoimistelijat.fi)

Saila Parviainen – päävalmentaja, akrobatiavoimistelu, telinevoimistelu, harrastevoimistelu
Tahvo Puputti – akrobatiavoimistelu, harrastevoimistelu
Anna Nylund telinevoimistelu, freegym
Saara Vauhkonen – telinevoimistelu
Pasi Parviainen – harrastevoimistelu, urheiluvalmennus
Venla Kärkkäinen – lasten harrastevoimistelu
Riija Kurvinen – lasten harrastevoimistelu
Tiitu Tiussa – lasten harrastevoimistelu

Hallitus

(hallitus@brahenvoimistelijat.fi)

Tahvo Puputti puheenjohtaja
Anu Kärkkäinen – sihteeri
Sari Hostila rahastonhoitaja
Ville Suovalkama
Anne Heino
Pasi Parviainen
Peppi Parviainen

Close Menu