Brahen voimistelijat, BraVo Ristiina Ry on vuonna 2004 perustettu voimistelun erikoisseura, joka harjoittelee pääasiassa Mikkelissä, Saimaa Stadiumilla, sekä Ristiinan yhtenäiskoululla.

Seuran päälajit ovat telinevoimistelu ja -akrobatiavoimistelu. BraVo tarjoaa kaiken ikäisille ihmisille mahdollisuuden harrastaa voimistelua, – ja osallistua seuratoimintaan. Perheliikunnassa voi aloittaa 2-3 vuotiaana, eikä yläikärajaa ole! 

Harjoittelupaikat

Viikottaiset harjoitukset jäjestetään aina seuraavissa osoitteissa. Saimaa Stadiumilla on käytössä lajien kilpailutoimintaan soveltuvat puitteet.

Seuran yhteystiedot

Seuran viralliset yhteystiedot kommunikaatiota ja laskutusta varten. Toimistolla ei ole päivystystä.

Brahen voimistelijat, Bravo Ristiina ry

Kaisa Pöyryntie 1, 52300 Ristiina
toimisto@brahenvoimistelijat.fi

Aikataulut

Seuran harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja koulutukset ovat aina ajan tasalla tämän sivuston etusivulla. Jos huomaat kalenterissa virheen, tai et ole aivan varma, voit aina lähettää sähköpostin toimistolle, tai soittaa valmentajalle.

Jumppaturva

Kaikilla BraVon jäsenmaksun maksaneilla voimistelijoilla on OP Vakuutuksen ja Voimisteluliiton jumppaturva-vakuutus, joka kattaa harjoitustilanteissa sattuneet vahingot. Kilpailevilla voimistelijoilla on oltava lisäksi voimisteluliiton ohjeen mukainen lisenssi.

Seuratuotteet

Seuran voimisteluasuja- ja muita seuratuotteita on tilattavissa toimistolta sähköpostilla. Käytettyjä seura-asuja voi kierrättää ja kysellä BraVon Facebookissa.

Ihmiset

Seuramme toiminta rakentuu aktiivisten ihmisten ympärille. Nuorilla on mahdollisuus edetä oman harrastuksen myötä ohjaamaan ensin aloittelevia voimistelijoita. Voimisteluliiton- ja toisten seurojen kanssa yhteistyössä järjestettävät koulutukset antavat hyvät lähtökohdat edetä uralla vaikka kokopäiväiseksi valmentajaksi. Jokaisen valmentajan ja hallituksen jäsenen sähköpostiosoite on muodossa etunimi.sukunimi@brahenvoimistelijat.fi

Ohjaajat

valmennus@brahenvoimistelijat.fi

Sähköpostit muotoa:
etunimi.sukunimi(a)brahenvoimistelijat.fi

Saila Parviainen – päävalmentaja; puh: 050 542 6462
Venla Kärkkäinen – akrobatia voimistelu
Henna Herrala – telinevoimistelu
Iines Kanerva – telinevoimistelu
Petri Syrjäläinen – telinevoimistelu
Anastasia Soupios – tanssi, koreografia
Riija Kurvinen – lasten harrastevoimistelu
Marjukka Himanen – lasten harrastevoimistelu
Olivia Heino – lasten harrastevoimistelu

Hallitus

(hallitus@brahenvoimistelijat.fi)

sähköpostit muotoa:
etunimi.sukunimi(a)brahenvoimistelijat.fi

Pasi Parviainen – puheenjohtaja; puh: 050 540 5411
Ville Suovalkama
Anne Heino
Marjukka Himanen
Marika Lehto

Raisa Kekkonen

Close Menu
×
×

Cart