Yhteistyö- ja kumppanuusmallit

Helpottaaksemme mahdollisten tulevien kumppaneidemme päätöksentekoa, olemme laatineet muutaman mallipaketin sopimisen pohjaksi. Lyhyesti yhteenvedettynä: me voimme tarjota yrityksellenne a) positiivista näkyvyyttä b) terveellistä- ja liikunnallista tietotaitoa. Seuramme kaipaa kumppaneilta ensisijaisesti taloudellista tukea, mutta tietenkin mikä tahansa muu, kuten toiminnallinen tuki on myös tervetullutta. Ota yhteyttä, niin sovitaan!

Kannattaja

200€/vuosi

Yrityksenne logo näkyy kotisivuillamme muiden kannattajien joukossa, ja lisäämme sen oman seurame järjestämien tapahtumien- ja näytösten käsiohjelmiin. Some-näkyvyyttä vähintään 4 kertaa vuodessa Facebookissa ja Instagramissa.

Kumppani

500€/vuosi

Yrityksenne logo kiinnittää huomiota kotisivuillamme muiden kumppanien joukossa, ja lisäämme sen oman seurame järjestämien tapahtumien- ja näytösten käsiohjelmiin. Some-näkyvyyttä vähintään 6 kertaa vuodessa Facebookissa ja Instagramissa.

Yhteistyökumppani

1000€/vuosi

Yrityksenne logo erottuu selvästi kotisivuillamme. Mainoksenne erottuu oman seuramme järjestämien tapahtumien- ja näytösten käsiohjelmissa, sekä lisäämme sen mahdolisuuksien mukaan seurojen yhteisten tapahtumien materiaaleihin. Some-näkyvyyttä vähintään 8 kertaa vuodessa Facebookissa ja Instagramissa. Näkyvyys voidaan erikseen suunnitella ja -sopia. Hintaan kuuluu myös seuramme järjestämä TYHY- tms. tapahtuma. Tämäkin on erikseen sovittavissa.

Pääyhteistyökumppani

2000+€/vuosi

Yrityksenne logo erottuu selvästi kotisivuillamme. Mainoksenne erottuu oman seuramme järjestämien tapahtumien- ja näytösten käsiohjelmissa, sekä lisäämme sen mahdolisuuksien mukaan seurojen yhteisten tapahtumien materiaaleihin. Some-näkyvyyttä vähintään 10 kertaa vuodessa Facebookissa ja Instagramissa. Näkyvyys suunnitellaan ja sovitaan kanssanne. Hintaan kuuluu seuramme järjestämä TYHY-tapahtuma. Mahdollista on myös järjestää yhteistyötapahtumia- ja kampanjoita sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia jäi askarruttamaan, tai jos kenties löysit jo mieleisesi yhteistyömallin. Palaamme asiaan, ja sovimme yksityiskohdista.

Haluan että minuun ollaan yhteydessä
Close Menu
×
×

Cart