Tiedote 1.11.2022

Jäsentiedote 1.11.2022

Bravon syksy 2022 on ollut erittäin vilkas ja uusia harrastajia on tullut ilahduttava määrä mukaan. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet voimistelijat joukkoomme! Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023 aukeaa joulukuussa, harrastekauden päättyessä. Ilmoitamme vielä lähempänä kaikkien ryhmien WhatsAppissa tarkemman ajankohdan ja menettelyn.

 

Kilpailukausi

Telinevoimistelijoiden kilpailukausi on käynnistynyt lokakuussa. Osallistujia kilpailuissa on ollut yhteensä 18 voimistelijaa, joista 16 kilpaili tyttöjen telinevoimistelussa (NTV) ja 2 poikien telinevoimistelussa (MTV) Ollaankin mukavasti saatu lisää kilpailukokemusta Savonlinnassa ja Jyväskylässä järjestetyissä kilpailuissa. Saimme myös telinevoimisteluun uuden tuomarin, Heidi Katajan. Onnea Heidille!

Akrobatiavoimistelijoiden kilpailukausi käynnistyy marraskuun puolivälissä ja osallistujia on lähdössä syksyn mittelöihin Mikkelissä, Tampereella ja Lohjalla jo huimat 35 kilpailijaa!

 

BraVo Stara-tapahtuma 10.12.2022

Järjestämme Stara-tapahtuman lauantaina 10.12.2022 Saimaa Stadiumilla. Jokainen 7 vuotta täyttänyt voimistelija saa osallistua vapaavalintaisella ohjelmallaan tapahtumaan. Wa-ryhmiin on lähetetty kyselylomake, joka kannattaa täyttää, vaikka ei ole ihan varma vielä osallistumisestaan. Ilmoittautuminen Staraan tapahtuu lomakkeen kautta ja päävalmentaja tekee virallisen ilmoittautumisen kisanettiin 15.11.2022. Stara on voimisteluliton virallinen konsepti, johon vaaditaan Stara-lisenssi (10,50 €) eli sen voi ostaa Hoikasta, jossa olette jo ilmoittaneet lapsenne toimintaamme. Vakuutuksen voi ostaa joko lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä. Lisenssivoimistelijat eivät kuulu enää seuran jumppaturvan piiriin, koska heidät luokitellaan kilpaurheilijoiksi. Alle 7 vuotiaat eivät tarvitse lisenssiä ja heille on Stara-tapahtumassa temppurata, jossa voi oman aikuisen kanssa käydä temppuilemassa esitysten jälkeen. Huoltajilla ja yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan! Starassa voi osallistua joko akrobatia- tai telinevoimisteluun ja wa:ssa olevalla kyselylomakkeella nämä valinnat voi tarkentaa. Lisätiedusteluja voi laittaa päävalmentajalle: saila.parviainen@brahenvoimistelijat.fi

 

Iskän kanssa liikkeelle!

Isät pääsevät mukaan voimistelemaan torstaina 10.11.2022 klo 17.00-19.00. (Huom! Kotisivujen harjoituskalenterissa on tuolloin porrastettuna aikataulut, tarkistathan oman ryhmän aikataulun sieltä.)

 

Tue tiimiä!

Bravolla on tämän syksyn varainkeruukampanjana Tue Tiimiä-yhteistyösopimus, johon löytyy QR koodi kaikkien ryhmien wa:sta tai mene ostoksille suoraan www.tuetiimia.fi Tiimikoodi BRAVO Käykäähän ostoksilla ja tuette seuramme toimintaa!

Seura-asut

Tilaamanne seuravaatteet ovat saapuneet, ja noudettavissa voimistelualueella harjoitusten yhteydessä 7.-10.11.2022. (kysäise Sailalta, kanveesialueella) Brahen voimistelijat