Tiedote 15.2.2022

Jäsentiedote 15.2.2022

Brahen voimistelijoiden kevätkausi on jo hyvässä vauhdissa!

Harrastajia on mukavasti kaikissa ryhmissä, mutta vielä mahtuu uusiakin mukaan toimintaan, etenkin aikuisten telinevoimisteluun tiistaisin Saimaa Stadiumilla, ja 6-7 vuotiaiden voimistelukouluun sunnuntaisin Ristiinassa!

Ilmoittautumiset ryhmiin on vielä auki 15.3.2022 asti.

Talviloma

Vietämme talvilomaa 28.2.-6.3.2022, jolloin kannattaa ulkoilla ja nauttia raikkaasta talvisäästä leikkien lumessa, hiihtäen, lasketellen ja luistellen!

Lomaviikon treenipäivät

Treenipäiviä pidetään Ristiinassa 28.2.-1.3.2022. Päiväleireille voi osallistua sekä harraste- että kilpavoimistelijat. Leirien lajit ja ajankohdat löytyvät kotisivujen harjoituskalenterista. Lisätietoja antaa päävalmentaja; saila.parviainen@brahenvoimistelijat.fi

Kilpailukausi

Kilpailukauden lähestyessä sekä akrobatian, että telinevoimistelun kilparyhmät valmistautuvat useisiin koitoksiin tällä kaudella. Kilpailukausi huipentuu 9.-12.6.2022 Gymnaestradaan ja Voimistelupäiviin Tampereella!

Voimistelupäivillä kilpaillaan kaikissa kahdeksassa voimistelulajissa, joista akrobatian luokka- ja SM-kilpailut käydään 9.-10.6.2022 ja telinevoimistelun alemmat luokat 11.6.2022.

Akrobatian kilpailukausi käynnistyy Bravon omilla kotikisoilla Saimaa Stadiumilla lauantaina 2.4.2022. Tapahtumaan tarvitaan jälleen vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin, joista lisätietoja antaa päävalmentaja, joka toimii kilpailun johtajana.

Telinevoimistelijat osallistuvat Staraan ja B-luokkaan Savonlinnassa 9.-10.4.2022, sekä Voimistelupäiville 11.6.2022 Tampereella. Voimistelupäiviä edeltävällä viikolla pidetään Bravon oma harjoituskilpailu, jonka ajankohta tarkentuu lähempänä.

Seura-asut

Bravon seuravaatteet uudistuvat tänä keväänä ja ilmoitamme heti kun mallikappaleet saapuvat sovitettaviksi!

Kevätkauden päättäjäiset

Harrastekauden päättäjäiset pidetään perjantaina 6.5.2022 Ristiinan koulukeskuksella, jonka jälkeen kilpailuihin osallistuvilla voimistelijoilla jatkuu harjoittelu vielä 9.6. saakka.

 

Aurinkoista kevättä! 

Brahen Voimistelijat