Tiedote 12.1.2022

Brahen voimistelijoiden kevätkausi 2022 alkaa torstaina 13.1.2022 kaikilla harraste-, harrastekilpa-, ja kilparyhmillä kalenterin mukaisesti.                            

Itä-Suomen AVI:n juuri tekemä päätös antoi mahdollisuuden lasten ja nuorten harrastustoiminnan toteuttamiselle.

Ne voimisteluryhmät, joiden oli määrä alkaa 9.1.2022, ja siirtyivät epävarman koronatilanteen vuoksi viikolla eteenpäin, jatkuvat kevätkauden lopussa viikkoa pidempään.

Noudatamme harjoituksissa terveysviranomaisten suosituksia, jotta säästyisimme tartunnoilta. Toivomme kaikkia pitämään huolta hyvästä käsihygieniasta ja pesemään kädet aina ennen harjoituksiin tuloa. Ethän myöskään tule tai tuo lastasi harjoituksiin sairaana!

Ohjaajille on vahva maskisuositus ja myös vanhemmille, jotka saattavat lapsensa harjoituksiin.

 

BraVon kotisivujen kalenterissa on reaaliaikaiset harjoitusaikataulut, ja sen alla muut voimistelutapahtumat, kuten leirit, kilpailut ja koulutukset.

Akrobatiavoimistelun kilpailukausi on huhti -toukokuu, ja telinevoimistelun maalis-huhtikuu.

Bravon kilpavoimistelijoilla on mahdollisuus osallistua 2-3 kilpailuihin kauden aikana. Kilpailuihin ilmoittautuminen edellyttää voimassa olevaa kilpailulisenssiä. 

 

Kaikki Bravon harrastevoimistelijat on vakuutettu Sporttiturva-vakuutuksella, sen sijaan lisenssiurheilijoilla on oltava oma tapaturmavakuutus voimassa. 

Tarkistattehan kilpavoimistelijoiden osalta vakuutuksen voimassaolon!

 

Bravo on vuonna 2022 mukana myös ”Harrastamisen Suomen mallin” toiminnassa järjestäen iltapäiväliikuntaa Ristiinassa ja Suomenniemellä.

 

Reipasta kevätkautta kaikille ja pysykää terveinä!