TIEDOTE 18.8.2021

Hei voimisteluväki!

Uusi voimistelukausi käynnistyi 16.8.2021 Saimaa Stadiumilla ja Ristiinan koulukeskuksella.

Ryhmiin ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan pitkin syyskautta, mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja. Myös mahdollisia siirtoja ryhmästä toiseen voidaan tehdä tarvittaessa. Otattehan yhteyttä päävalmentajaan näiden siirtojen osalta.

Ilmoittautuminen ryhmiin onnistuu parhaiten Bravon kotisivujen kautta – ILMOITTAUDU-palkista! Uudet jäsenet rekisteröidään järjestelmään ennen ilmoittautumista, ja entiset pääsevät omilla tunnuksillaan ilmoittautumaan vapaille paikoille tai varasijoille.

Toivottavasti kesä on mennyt mukavasti ja teillä kaikilla on taas kova into oppia uutta ja kehittyä voimistelussa, niin harrastajilla kuin ohjaajillakin!

Harjoitusajat sekä muut voimistelutapahtumat löytyvät Bravon kotisivujen kalenterista.

Syyskuussa Saimaa Stadiumilla on ylioppilaskirjoitukset, jolloin voimistelualue siirretään väliaikaisesti hallin etuosaan. Pukuhuoneet löytyy entiseen tapaan hallin perältä ja oviin on merkitty: BRAVO.  Poikkeusjärjestely ei vaikuta merkittävästi harjoitusaikatauluihin, mutta ennen klo 17.00 alkavien ryhmien osalta tulee varautua pieneen odotteluun, kunnes kirjoitukset ovat päättyneet.

Muistetaanhan edelleen huolehtia turvaväleistä ja hygieniaohjeista, sekä saapua harjoituksiin vain täysin terveenä!

Reipasta syksyä kaikille!

BraVo