Tiedote 31.3.2021

Bravon kevätkausi jatkuu toistaiseksi samoilla rajoituksilla, kuin maaliskuussa. Rajoituksia noudatetaan tiukasti ja pyrimme järjestämään kaikkien alle 13 vuotiaiden harrastajien, sekä alle 18-vuotiaiden kilpaurheilijoiden mahdollisuudet harjoitella turvallisesti.

 

Alla tämänhetkiset toistaiseksi voimassaolevat toimintaohjeet Saimaa Stadiumilla:

  1. Aikuisten harrasteryhmät tauotetaan toistaiseksi.

Korvaamme peruutettuja vuoroja mahdollisuuksien mukaan loppukeväästä ja tiedotamme osallistujien omassa wa-ryhmässä korvauskerroista.

  1. Alle 12-vuotiaiden harrastetoiminta turvataan. Harrasteryhmässä saa olla enimmillään 20 henkilöä. Saattajien lähikontaktia tulee välttää. Saattajien tulee käyttää kasvosuojainta ja huolehtia käsihygieniasta. Pukuhuonetiloissa saa viipyä vain välttämättömän ajan ja turvavälit ylläpitäen.
  2. Alle18-vuotiaiden harrastetoiminta turvataan. Harrasteryhmässä saa olla enimmillään 10 henkilöä. Vanhempien lasten ja nuorten saattajien saapumista tiloihin ei suositella. Yli 12-vuotiaita suositellaan käyttämään kasvosuojainta tullessaan tiloihin ja poistuessaan tiloista. Pukuhuonetiloissa saa viipyä vain välttämättömän ajan ja turvavälit ylläpitäen.
  3. Saimaa Stadiumin pääovet ovat iltaisin suljettuna, joten kulku halliin tapahtuu pukuhuonekäytävän ovesta. Saavutaan paikalle aikaisintaan 5 minuuttia ennen omaa harjoitusvuoroa, jotta käytäville ei synny ruuhkatilanteita. Kuljetaan sujuvasti suoraan ryhmälle osoitettuun pukuhuoneeseen ja sieltä hallin ovelle, johon ohjaaja tulee vastaan.

 

Akrobatiavoimistelun virtuaalikilpailut

Bravo järjestää akrobatiavoimistelun luokkakilpailut 24.-25.4.2021 virtuaalisesti!

Yleisö pääsee seuraamaan kilpailuja kotikatsomoissaan. Laitamme Bravon facebook-sivuille kisaviikolla linkin, jonka kautta voi seurata kisoja omalta ruudulta.

Lisätietoa löytyy osoitteesta   https://kisanet.fi/#/event/details/986/invitation

Kilpailijoille ja heidän vanhemmilleen jaetaan lisäinfoa wa-ryhmissä ja sähköpostilla.

 

Koronarajoituksiin saattaa tulla muutoksia, joihin on reagoitava nopeasti.

Olkaa rohkeasti yhteyksissä valmentajiin tai seuratoimijoihin.

Palvelemme osoitteessa: toimisto@brahenvoimistelijat.fi

 

Pysykää terveinä!