Tiedote 8.3.2021

Pahentuneen koronatilanteen vuoksi Bravon voimisteluryhmien aikataulut ja kokoonpanot saattavat muuttua. Tiedotamme ryhmäkohtaisesti osallistujille mahdollisista muutoksista ja päivitämme kaikki aikataulut kalenteriin, joka löytyy BraVon kotisivuilta:

https://www.brahenvoimistelijat.fi/

Alla yleiset ohjeet, jotka ovat voimassa ajalla 8.3.-28.3.2021

 

  1. Aikuisten harrasteryhmät tauotetaan 28.3.2021 saakka. Korvaamme peruutettuja vuoroja mahdollisuuksien mukaan loppukeväästä ja tiedotamme osallistujien omassa wa-ryhmässä korvauskerroista.

 

  1. Alle 12-vuotiaiden harrastetoiminta turvataan. Harrasteryhmässä saa olla enimmillään 20 henkilöä. Saattajien lähikontaktia tulee välttää. Saattajien tulee käyttää kasvosuojainta ja huolehtia käsihygieniasta. Pukuhuonetiloissa saa viipyä vain välttämättömän ajan ja turvavälit ylläpitäen.

 

  1. Alle18-vuotiaiden harrastetoiminta turvataan. Harrasteryhmässä saa olla enimmillään 10 henkilöä. Vanhempien lasten ja nuorten saattajien saapumista tiloihin ei suositella. Yli 12-vuotiaita suositellaan käyttämään kasvosuojainta tullessaan tiloihin ja poistuessaan tiloista. Pukuhuonetiloissa saa viipyä vain välttämättömän ajan ja turvavälit ylläpitäen.

 

  1. Saimaa Stadiumin pääovet ovat iltaisin suljettuna, joten kulku halliin tapahtuu pukuhuonekäytävän ovesta. Saavutaan paikalle aikaisintaan 5 minuuttia ennen omaa harjoitusvuoroa, jotta käytäville ei synny ruuhkatilanteita. Kuljetaan sujuvasti suoraan ryhmälle osoitettuun pukuhuoneeseen ja sieltä hallin ovelle, johon ohjaaja tulee vastaan.

 

  1. Kevään ylioppilaskirjoitusten järjestelyt Saimaa Stadiumilla saattavat aiheuttaa muutoksia vuoroihin ajalla: 11.3. – 1.4.2021.  Ohjaajat tiedottavat ryhmilleen mahdollisista muutoksista omissa wa ryhmissään.

 

Mikäli uusia koronarajoituksia tulee, niin reagoimme niihin nopeasti ja tiedotamme lisää.

Olkaa rohkeasti yhteyksissä valmentajiin tai seuratoimijoihin, jos jokin asia jää epäselväksi.

Palvelemme osoitteessa: toimisto@brahenvoimistelijat.fi

 

Pysykää terveinä!