Jäsentiedote, elokuu 2020

Hei voimistelijat ja vanhemmat!

Kesätauko lähenee loppuaan. Bravossa meillä seuratoimijoilla on jo melkoinen tohina käynnissä, kun voimistelun harrasteryhmät aloittavat piakkoin uuden toimintakauden.

Toivottavasti olette kaikki saaneet nauttia kesästä täysin rinnoin ja pysyneet terveinä haastavana koronapandemia-aikana!

Koska pandemia ei ole vielä kokonaan ohi, niin pidämme voimisteluryhmien alkaessa edelleen kiinni Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten antamista hygieniaohjeista. Näin kannamme vastuumme kansan terveenä pysymisestä!

Bravon harraste- ja kilparyhmien kaikki tapahtumat löytyvät Bravon kotisivuilta www.brahenvoimistelijat.fi

Kotisivujen kalenterissa näkyy aina kuluvan viikon harjoitukset ja sen alla muut tapahtumat. Klikkaamalla otsikkoa ”HARJOITUKSET” saat näkyviin koko kalenterin ja myös myöhemmin tulevat tapahtumat, kuten leirit ja kilpailut.

Toivomme, että tutustutte Bravon kalenteriin, niin vältymme sähköposti- ja viestittelyruuhkalta aikataulujen osalta. Mikäli kotisivuiltamme ei löydy riittävästi tietoa, otattehan yhteyttä sähköpostitse toimisto@brahenvoimistelijat.fi Pyrimme vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin ja muihin asioihin mahdollisimman pian.

Harrastevoimistelun kausi starttaa maanantaina 17.8. Saimaa Stadiumilla. Kaikissa ryhmissä on vielä tilaa. Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan osoitteessa www.brahenvoimistelijat.fi/ilmoittautuminen/

Ohjaajina jatkavat tutut Venla, Henna, Saila, Pasi, Marjukka ja Riija. Uusina ohjaajina mukaan tulevat Iines Kanerva ja Petri Syrjäläinen

Iloista alkua uuteen kouluvuoteen ja voimistelukauteen!